Over EdubronX

Welkom bij EdubronX!

Mijn naam is Ricardo Brongers en ik ben de trotse eigenaar van EdubronX, gevestigd in het mooie Veendam. Ik ben gepassioneerd door het leveren van uniek entertainment op evenementen, en ik specialiseer me in de verhuur van de Magic Mirror Photobooth en Lasergame sets.

Ik geloof sterk in het creëren van onvergetelijke herinneringen en het bieden van plezierige ervaringen voor mensen van alle leeftijden. Met mijn jarenlange ervaring in het onderwijs en het werken met mensen van allerlei leeftijden, ken ik mijn doelgroepen goed. Ik denk dat ik daarom voor jou een professionele partner voor evenementen in Veendam en omgeving kan zijn.

De naam EdubronX heeft te maken met mijn achtergrond. Edu komt van edutainment en is de samenvoeging van educatie en entertainment. Ik ben ruim 17 jaar werkzaam in het onderwijs als docent lichamelijke opvoeding, en tegenwoordig als coördinator in het brugjaar van een middelbare school en daarnaast vind ik het mooi om anderen te entertainen (en te laten bewegen). Uiteraard is bronX afgeleid van mijn achternaam, Brongers.


Magic Mirror Photobooth
Photobooths zijn een geweldige toevoeging aan feesten, bruiloften, bedrijfsevenementen en andere speciale gelegenheden. Het is geweldig om te zien hoe mensen plezier hebben en ongedwongen poseren voor de camera, terwijl ze unieke en persoonlijke foto’s maken. De photobooth die ik verhuur zijn in de vorm van een grote 70” spiegel van hoge kwaliteit (met touchscreen) en biedt een scala aan functies om aan de specifieke behoeften van elk evenement te voldoen.


Audio Gastenboek
Met onze vintage telefoon komen herinneringen tot leven in geluid! Vervang het traditionele gastenboek door het laten inspreken van gedachten, wensen en felicitaties. Met hoogwaardige audiotechnologie krijg je een heldere en levendige opname van elke stem. Een blijvend aandenken aan jouw speciale dag. Ontdek de magie van ons audio gastenboek en geef jouw evenement een unieke twist. Na het evenement kunnen de geluidsfragmenten zelfs worden gepersonaliseerd in een video.


Lasergame
Lasergamen is een spectaculaire activiteit waarbij deelnemers in teams tegen elkaar strijden in een realistische en veilige omgeving. Het zorgt voor adrenaline, teamwork en opwinding. Met de lasergame sets die ik verhuur, kunnen mensen van alle leeftijden genieten van dit avontuurlijke spel, of het nu gaat om een kinderfeestje, een bedrijfsuitje of een familiebijeenkomst. En dat op locatie naar keuze!

 

Ik heb ervoor gekozen om photobooths, audio gastenboeken en lasergame sets te verhuren omdat ik geloof dat het belangrijk is om mensen samen te brengen, te laten lachen en te genieten van bijzondere momenten. Het is mijn passie om bij te dragen aan het succes van evenementen en om mensen te helpen ontsnappen aan de dagelijkse sleur en een onvergetelijke ervaring te bieden.

Ik sta bekend om mijn persoonlijke benadering, betrouwbaarheid en uitstekende klantenservice. Ik werk nauw samen met mijn klanten om ervoor te zorgen dat hun evenementen perfect verlopen en voldoen aan hun verwachtingen.

Ik kijk ernaar uit om samen te werken en je te helpen bij het plannen van een evenement dat zeker in de herinnering zal blijven hangen. Neem gerust contact met me op voor meer informatie of om een reservering te maken.

Met vriendelijke groet,
Ricardo Brongers
EdubronX